Tuesday, March 21, 2006

 

Uusi vuosi Iranissa

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Terveisiä uuden vuoden juhlista! Iranilaisten bahaiystävien kanssa pääsin sisäpiireihin ja persiaa puhumaan. Ajattelin tietenkin postata huippufantastiset kokemukseni blogiin heti ehtiessäni... mutta tajuntaan jysähti juuri uutinen että

Blogisanomat

lopettaa. Jysäyttävä uutinen pysäyttää. Miten väsymättömästi lehteä onkaan toimitettu, jo sata numeroa. Sata! ILmaiseksi muiden blogien hyväksi. Suurella vaivannäöllä ja asiantuntemuksella jopa.

Uuden vuoden juuri vaihduttua - nyt on vuosi 1385 - kuukausi Farvardin - kiitos ja kunnia, kiitos ja kumarrus Blogisanomille.

Jään miettimään josko teen itsekin jotain uuden vuoden siivousta blogeissani...


ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Comments:
Minusta on hienoa, että joku on jaksanut tehdä blogisanomia näinkin pitkän ajan. Ymmärrän hyvin, että joskus tulee eteen aika, jolloin oma vapaaehtoistyön osuus riittää ja on aika siirtyä toisaalle.

Sitä en ymmärrä, että ihmiset kauhistelee asiaa ja tyytyvät siihen, että sanomat vain loppuu. Jos se on ollut niin tärkeä eikö olisi paremminkin ajateltava sitä onko tarpeellista jatkaa blogisanomaa toisilla tekijöillä, uudella konseptilla?
 
Uusivuosi Iranissa: tässä kohtaa tunnen ns. lukkarinrakkautta (mistähän se sanonta mahtaa tulla? )

Briteissä asuessani minulla oli iranilainen miesystävä. rakastin häntä niin...mutta se on toinen tarina.

farsia en opetellut, mutta jonkin verran ko. kulttuuriin tutustuin.

naisellahan se ei ole helppo maa (ei edes vieraalla maaperällä) *asua*

ns. länsimaalaistuneet miehetkin näyttivät mieluiten tuovan neitsytmorsiamia Iranista, kunhan aika oli perustaa se oikea perhe.

hyllystäni löytyy kirja: "Veils and Words" The Emerging Voices of Iranian Women Writers", kirjoittanut Farzaneh Milani. haluatko lainata?
 
Miss Foxy,

Tämäpä yllättävä yhtäläisyys. Minullakin oli iranilainen poikaystävä Italiassa, sellainen vaan kesäkissa, Behzad. Hihihii, pitääköhän siirtää meileihin nämä miesjutut? :D

Lainata kirjaa - miten hassu ajatus Blogistanissa!
 
Ulkopuolinen, olen melko varma että joku jatkaa Blogisanomia. Jossain muodossa.
 
blogissa lainaukseen voisi kehittää jonkun salaisen systeemin, jättäisi lainattavan tavaran vaikka rautatieaseman säilytysboxiin numero 13, jättäisi avaimen R-kioskille ja sanoisi että tämä avain noudetaan kohta. ja sitten se noudettaisiin : )

kohta olisi pahasti sotkeutunut netti-identiteetteihinsä ja salaisiin toimiinsa.
 
hihihii...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?