Saturday, March 04, 2006

 

Kotini oudot esineet


Vastaan Leonooran haasteeseen kertoa kotini oudoista esineistä (Katso Ikkunaiines).

Aloin piirustaa possuja 90 - luvulla, minkä seurauksena ystäväpiiriini levisi kuin humahtaen sikainnostus. Ennen pitkää kaverit ja oppilaat lahjoittivat minulle kilvan possuaiheisia tavaroita. Viime vuonna hankkiuduin eroon suuresta osasta, koska koti alkoi jo vaikuttaa sikalalta.

Porsaksia riittää silti vielä vaikkakaan ei silmänkantamattomiin. Oheisessa kuvassa keittiömme hyllyltä possu vaahtokylvyssä. Ostin samanlaisen ystävälleni Charlottalle, joka nimesi possunsa Lorenzoksi. Se sopi niin hyvin että tämäkin tottelee nimeä Lo REN zo.

Haastan kaikki halukkaat kertomaan omista oudoista koristeistaan tai esineistään.

FOR MY ENGLISH SPEAKING READERS: THIS IS A MEME. YOU'RE SUPPOSED TO TELL ABOUT STRANGE OBJECTS OR ORNAMENTS IN YOUR HOME.

Comments:
Ihana!! Tuo LoRENzo!
 
Ihana!! Tuo LoRENzo!
 
Salve

piace anche a me A. Bocelli - ho trovato per occasione il tuo blog col keyword "università per stranieri di perugia" perché ci andro.

allora mi fa piacere se mi risponda. se vuoi.

abito in australia; parlo abbastanza bene il francese, imparo l`italiano da circa 1 anno. però la mia lingua materna è l`indonesiano.

ciauzz
G

 
On sinulle tullut tosi kansaivälinen postaus Rita! Tuo edellä oleva.
Hellanduudeli sentään mikä sulokas possu-...meinasin sanoa neiti, mutta anteeksi, hänhän olikin Lorenzo, possunuorukainen!
 
Olin niin täpinöissäni tuosta possusta, että olen sekoillut heti aamutuimaan tuplana. Anteeksi, teen se varmaan joskus toistekin.
 
Santa madonna! Un saluto indonesiano dall'Australia! Grazie mille; vengo a vederti appena posso. Ciao.

Suurkiitos, Tinka. Jospa ne eivät olekaan tuplat, täällä kommenttiboksissa vaan kaikuu. Heh heh. Sinullakin oli possu blogissasi minkä jo eilen totesin mutta kiireen vuoksi en ehtinyt röhkiä.

Leonoora, hyvänen aika, jos se onkin neiti-ihminen, eikä ole mykkänä luontokappaleena pystynyt protestoimaan. Minäpä yritän röhkimällä tiedustella sopisiko Loredana paremmin nimeksi.
 
Käväisin juuri jättämässä kommentin indonesialaisen kävijän blogiin. Ei selvinnyt onko hän tyttö vai poika, joten oli hiukan vaikea kirjoittaa kun ei voinut käyttää mitään adjektiivia, mihin olisi vaadittu maskuliini tai feminiini.
Juuri se romaanisten kielten piirre josta pari päivää sitten kirjoittelimme täällä.
 
Sait taas suupieleni korviin! Tack Tack!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?