Monday, March 13, 2006

 

Kirkasta

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Aurinko paistaa kovin kirkkaasti tietokoneruudulleni aamulla kun yritän lukea nettikurssilaisten vastauksia aamutuimaan lähettämääni englannintehtävään. Suljen sälekaihtimet. Mieleen tulee joku vanha muisto ulkomaalaisesta Suomen kesäkuussa. Hän ei ollut valoisiin öihin tottunut ja hermostuksissaan naulasi räsymaton ikkunan peitoksi.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Comments:
Olin joskus joitakin vuosia Sodankylässä hommissa... sielläkin tuppasi olemaan aika valoisaa kesäisin.

Muuan kaverini, syntyperäinen etiopialainen, kävi täällä Suomen suunnalla opiskelemassa ja jatko-opiskelemassa ja väitteli joskus viime vuonna. Oli aloittanut tämän pohjoisen urakkansa puolen vuoden Huippuvuorten keikalla eli oli talven siellä. Meinasi kuulemma tulla hulluksi, kun puoleen vuoteen ei ollut valoisaa eikä aurinko paistanut.
 
Yhdessä näissä PK-seudun lasitaloissa olin kerran töissä. Siellä oli muuten ihan fiksu systeemi, mutta *seneuroidaan muutama sana* valopää arkkitehti oli sitten keksinyt, että jokaisen huoneen yläreunaan jätetään n. 30cm korkea alue ilman verhoa. Eli sitten kesällä olikin puoli päivää mahdotonta tehdä töitä. Lopulta sitten teipattiin katonrajaan pöydällä ja sisäpuolen metallirakenteissa roikkuen sanomalehtiä ja pahveja. Tunnelma oli kuin hi-tech slummissa... Oli arkkitehti "riemuissaan" lopputarkastuksessa...
 
hah hah räsymatto!

itse olen unettoman yön hulluuksissa parhaimmillaan virittänyt huopia ikkunaverhojen päälle, mutta en sentään naulannut kiinni : )
 
Hah hah indeed! Whatever gets you through the night, eh?
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?