Thursday, March 09, 2006

 

Ihmettelen

Onko se joku luonnon laki vai mikä? Kuvittelenko vai tapahtuuko niin erittäin usein? Käykö kaikille näin? Onko se Murphyn laki? Onko Murphyn laki vain luuloa?

Eilen sovittiin että nokikolarit tulisivat klo 10 jälkeen koska minulla oli enkun yksityisoppilas klo 9.30 asti. Ovikello soi tasan klo 9 ja keskeytti opiskelumme. Äkkiähän mustat nokimiehet työnsä tekivät, eivätkä katolta kuuluvat askeleet meitä häirinneet, lähinnä huvittivat, mutta muistan moooonta kertaa eläessäni odottaneeni turhaan putkimiehiä tai huonekalujen kotiin kuljetusta. Joskus on astianpesukokeen korjaaja tullut vääränä päivänä, joskus putkimies tuli, mutta häipyi mitään sanomatta kännykän kutsumana toiselle keikalle ja minä jäin lopuksi päivää ihmettelemään.

Kerran tunisialainen putkimies yritti meille väärään aikaan kun kuuli "kahdeksalta". Olin sanonut tulevani kotiin iltapäivällä ja meille voisi tulla "kahdelta", mutta se oli täysin ymmärrettävä erehdys. Samaten käsitän hyvin että putkimies ei voi sanoa täsmällistä aikaa jos edellinen asiakaskäynti venyy. En ihmettele sellaisia lainkaan. Ihmettelen niitä lukuisia tapauksia kun puhelimessa on otettu ylös väärä kellonaika tai päivämäärä, tai tieto ei ole mennyt eteenpäin ollenkaan.

Ihmettelenkö olemattomia vai sopiiko tätä ihmetellä? I wonder...

Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?