Wednesday, March 15, 2006

 

Hamlet, Prince of Denmark

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


This little creature here is called Hamlet. How did it get its name? Funny story:

Kävelin pubista bussipysäkille erään ystäväni Jasun kanssa. Kuljimme lelukaupan ohi. Sen ikkunalla oli tuo hauska otus, jota ensi katsomalla luulimme myyräksi. Huomiomme kiintyi "myyrään". (Ulkopaikkakuntalaisille kerrottakoon sulkuhuomautuksena että Tampereella sana merkitsee nyssekuskia. "Hei onks sulla lippuja myyrä?") Muistin juuri lukemastani Bill Shakespearen Hamletista kohdan jossa Hamletin faijan haamun ääni kuuluu kellarista ja Hamlet vastaa sille: "Well said, old mole!" (Hyvin sanottu, vanha myyrä.)

Jasun ja minun lähestyessä ötökkää näköpiiriin ilmestyi läpsyhäntä josta tajusimme sen majavaksi. Ilmiö nauratti meitä jopa siinä määrin että saimme paheksuvia katseita ohikulkijoilta kun hekotimme ja kikatimme ja ulvoimme naurusta toisiimme nojaten.

Ihastuin ikihyväksi kun sain samaisen läpsyhäntäisen myyrän myöhemmin Jasulta lahjaksi. Sen nimeksi pläjähti Hamlet. Läps.

Comments:
Ei voi olla totta! En löydä sanoja!
Pikku-Hamlet nostaa semmoisen mittaamattoman positiivisen tunnemyrskyn: Siis hellyyttä, iloa, herkkyyttä, syliin rutistamis- ja silityshalua. Hurmaava kaveri! Nipistä sitä hellästi nenästä ja kerro terveisiä!
 
Onkohan se Leonooran sukulainen kun Leonoora itsekin saa aina isoa positiivisuutta aikaan. Kiitos myös ihanasta meilistäsi jonka juuri luin!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?