Sunday, February 26, 2006

 

Kuvanvapaus

Sananvapauskeskusteluun lisää sanoo sanansa Anita Konkan sanat. Tuleepa mietittävää kun pohdittavaksi heitetään kuvanvapaus, piilotajunta, mystiikka, salailu - se miten alitajunta käsittelee kuvia ja symboleja. Niin ihmistä johdatellaan ja petetään silloinkin kun järki, sivistys ja oppineisuus hallitsevat pintaa. Joskus jopa tarkoituksella, kuten piilomainonnassa ja propagandassa. Tulipa taas lisää ajattelemista.

Comments:
Minä puolestani yritän tänään blogillani piilomainostaa, että yksi eläin ei ole pahempi toista. Vai onko?
 
Hyvä Rita, olet ehkä jo huomannut, että Sanojen Anitan etunimi on Anita;))
 
Röh, alkaako sikailu levitä? Pistin Kopsiin uuden possun, tai ei se uusi ole, aikapäiviä piirtämäni, mutta blogissa uusi. Hahmo oli piirtänyt possun ja nyt kävi ilmi että Kaura on menneisyydessään piirrellyt sikoja myös.

Hassu sattuma että tulit käymään. Olin juuri tulossa luoksesi etsiskelemään Illustration Fridayn taiteilijoita kun heräsi halu käydä katselemassa taidetta.
 
Lopetin muuten Blissin, sitä ei ole enää...
 
Kiitos Hanhensulka, kävin muuttamassa kömmähdykseni. Luulisi että olen kieli-ihmisenä vähän tarkempi - öh - etenkin kun siskoni nimi on Anita, mutta jotenkin vaan oli Anneli lipsahtanut tekstiini. Kiitti ilmaisesta oikolukupalvelusta.

Maria, ou nou, olisit antanut Blissin olla! Why, oh why...?
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?