Tuesday, January 31, 2006

 

Uutta

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Anttilasta löytyy uutta. Antti on pistänyt pari linkkiä kielistä ja kultturista kiinnostuneille. Etelä-Amerikkaan matkaavan pariskunnan blogi ja hmmm... primitiivistä kielellistä kommunikaatiota käyttävä blogi. See for yourselves.

Uusi sivulinkkini Mina von Münchausen kannattaa tsekata ellei ole ennen käynyt. Ja vaikka olisikin. Siellä on upeita kuvia Tampereen Pyynikistä.

Arkitehdin blogista löytyy kuulemma virus. Itse en sitä saanut kun eilen kävin. Sen sijaan löysin Arkitehdin suositteleman italiaksi kirjoitetun Ruggi-blogin jota ehdin pikaisesti vilkaista eilen. Vaikutti lupaavalta. Kirjoittaja asuu Turussa.

Paljon on uutta taas blogimaailmassa. Hienoa.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Comments:
Vai Arkitehti-blogissa virus. Mä jään aina kaikesta kivasta paitsi kun en käytä Windowsia.

Yritin päästä riemusta osalliseksi: Arkitehdin sivulta tosiaan koitti tipahtaa joku 1054722.exe -niminen ohjelmatiedosto, jonka sitten tallensin huolellisesti. Asensin linuxiini wine-nimisen softan, jolla pystyy ajamaan windows-softia linuxissa... mutta tuo virukseksi mainostettu tiedosto sai windows-emuloinnin vain kupsahtamaan nurin ihan alkuunsa.

Ei tätä työkoneen rakkinettakaan saa mitenkään saastumaan. Epäreilua. Minäkin haluan osani jännityksestä ja vaaratilanteista.

ossi@kala:~/win$ wine virus.exe
Invoking /usr/lib/wine/wine.bin virus.exe ...
wine: creating configuration directory '/home/ossi/.wine'...
wine: '/home/ossi/.wine' created successfully.
wine: Unhandled page fault on write access to 0x00016058 at address 0x7ff9fd0b (thread 0009), starting debugger...
err:seh:start_debugger Couldn't start debugger ("winedbg --auto 8 28") (2)
Read the Wine Developers Guide on how to set up winedbg or another debugger
Wine failed with return code 5
 
Sain kyllä tiedoston ja ekalla kerralla jopa kiintolevylle. Mutta EN ajanut sitä.Hähäää... troijalaisen kirjoittaja ei tainnut ajatella, että joku sen jättäisi ajamatta. Eli Windows-käyttäjät - älkää klikatko kaikkea, vaikka teillä olisi ajan tasalla oleva virustorjuntasofta. Eilen vasta puolen päivän tienoissa päivitetty F-Securen AV tunnisti sen troijalaisekis. Klo 9:ltä päivitetty ei sitä tunnistanut.
 
Voi pojat, en ymmärrä kuin murto-osan siitä mitä sanotte, mutta siltä osin uskon valistuneeni että tajuan miksi en saanut virusta; käytän Mäkkiä eikä minulla ole Windowsia. Kiitti kommentoinnista. Siitä on varmaan iloa ja hyötyä monelle täällä kävijälle.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?