Saturday, January 14, 2006

 

Silittävä nainen synnyttää

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Onko tämä luuloani vai esiintyykö vanhoissa italialaisissa elokuvissa aina kokoalushameeseen pukeutunut silittävä nainen? Ja mies valkoisessa hihattomassa aluspaidassa?

Käypä blogissa nimeltä Keksi jos haluat punnita italialaisen ja suomalaisen naisen asemaa. Luettavissa pari kiinnostavaa postausta kommentteineen. Juttua naisen asemasta niinikään suomalais-italialaisessa Arkitehtibogissa. Herää epäilys että naista yritetään alistaa synnytyksessäkin ja mieslääkärille siirtää kunnia. Siirrä katseesi sivulinkkeihini...

Esiintyykö vanhoissa italialaisissa leffoissa silityslaudalla synnyttävä nainen vai mistä tämä mielikuva tuppaa päähäni?
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Comments:
Hups (hihihii)

Kirjoitin vahingossa Arkitehtibogi. Se mikä naurattaa niin hulvattomasti on että the bog on alatyylillä huussi ainakin Englannin suunnassa. Lipsahduksia tulee kielessä kuin kielessä. Parasta vaan ottaa ne viihdebonuksena.
 
Yritin kommentoida, katosi blogisfääriin, postasin omani synnyttävistä ja silittävistä naisista. Onhan gynekologin tuoli aika kapea ja korkea, ei se silityslaudasta eroa muuten kuin että siinä on ne jalkatuet :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?