Tuesday, January 24, 2006

 

Sammakkoprinssit

Taisin kuin taisinkin keksiä itsestäni yhden asian listattavaksi outousmeemeihin. Oli nyt totuus prosentuaalisesti mikä tahansa, usein kuulee väitteen: "Kaikki tytöt/kaikki naiset haaveilevat prinssistä joka tulee hakemaan heidät valkoisella hevosella" ja "kaikki naiset haaveilevat pikkutytöstä lähtien häistään ja hääpuvustaan". En ole koskaan haaveillut mistään tuollaisesta. Ehkä minulla siitä syystä onkin niin antoisa elämä ja avioliitto.

En suosittele että suudellaan sadun sammakkoa joka muuttuu prinssiksi. Se sammakkohan on sellaisenaan kiva ja sympaattinen. Mahtaako siitä prinssin ruikulasta olla edes kotitöihin? Ehdotan että suutelemme prinssiä ja toivomme hänen muuttuvan luotettavaksi arkiseksi sammakoksi. On niin mukava kuulla läpsyttävien räpylöitten ääni porraskäytävästä kun sammakko palaa kotiin töistä. Hän on oikea prinssi.

Comments:
Juu, juu, mutta miksi mun sammakko on vain sammakkosuu (= suusta tulee sammakoita yhtenään), mutta muuten prinssi??? Epistä!!!
 
Hän on prinssi, varsinkin jos tuo RAHAA, hahaa!
 
Hmmm... No taidan kirjoittaa tuosta sammakosta ja prinssistä sadun. "olipa kerran prinsessa, joka oli päätetty naittaa naapurimaan kuninkaalle valtiollisten suhteiden tiivistämisen takia. (uh.. realismi ja sadut...) Eräänä kauniina päivänä prinsessa löysi sammakon ja muisteli tarinaa tarinaa sammakosta, joka muuttui prinssiksi, kun sitä suuteli. Prinsessa otti sammakon käteen ja suuteli sitä. Mitään ei tapahtunut - välittömästi. Parin viikon päästä tyttö-rassu kuoli sammakkoflunssaan ja naapurimaan pettynyt kuningas jyräsi sotavoimillaan tytön isän valtakunnan. Sen pituinen se." Saduissa realismi sux... Näitä ei kerrota lapsille.
 
Realismi pukkaa päälle, leidiis, kuten jo huomaatte Temenkin ajatusmaailmasta. Pitää varmaan kirjoittaa lastu suomalaisen miehen romantiikasta, esmes verrattuna italialaisiin. Nimimerkillä "kokemusta on".

_____________________________________

This posting was about whether to kiss the frog or the prince in fairytales.

I prefer the frog to stay a frog and the prince can ride back to his castle.

_____________________________________
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?