Friday, January 06, 2006

 

Kehot ja mielet

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Mietin nettikansaa Blogistanin monivärisen lipun liehuessa sateenkaarena valtakuntamme yllä. Laihduttaminen on ajankohtaista ja monet puhuvat kehoistaan, vaikka täällä ei tarvitse näyttäytyä kehona. En minä blogeja lukiessani mittaile rasvoja. Siitä mitä ihminen sanoo ja miten hän sen sanoo, voi päätellä paljon. Jotkut vaikuttavat kauniilta, jotkut rumilta, siis mieleltään. Jotkut runollisilta, jotkut arkipäiväisiltä. On rauhoittavaa, kaunista arkipäiväisyyttä ja tympeää, rumaa arkipäiväisyyttä. Viihdyn erittäin monissa blogeissa. Viihdyn sellaisissa joissa kirjoittaja saa minut ajattelemaan jotakin, ja sellaisissa joissa sanotaan jotakin eikä vain puhua pölistä. Olemme blogeissa sieluina ja henkinä, emme kehoina - kunnes kerromme kehoistamme ja pistämme kuvamme näytille. Ei mikään yksi ulottuvuus meistä ole koko totuus. Tavallaan etsimme itseämme koko elämämme ajan. Matka omaan itseen - onko se maailman lyhin matka, kuten jotkut viisaat ovat sanoneet, vai maailman pisin?

Comments:
Matka omaan itseen ei voi ainakaan olla maailman lyhyin, koska se on matka tenttikirjan luota blogistaniaan.

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni tuota sanaa muuten. Siis blogistaniaa, en tenttikirjaa.
 
On paljon sanoja joita en halua käyttää koska kaikki käyttävät niitä, kuten meemi ja klisee. Blogistaniakin hiukan tökkii, mutta tarvitsen sitä sanaa.

Hauskasti keksitty tuo matkaesimerkki, mutta se on fyysinen matka. Minä ajattelen enemmän henkistä. Ja sitten vielä espanjaksi !jejejejeje! Tulkkaus espanjaa taitamattomille hehehehehe!
 
Seuraa pienimuotoinen atk-vinkki:

1) Paina vasemmanpuoleinen Alt-näppäin pohjaan (ei siis AltGr)
2) Näppäile oikealla olevalla numeronäppäimillä 0 1 6 1
3) Päästä Alt-näppäin irti
4) Tulos: ¡

¡Vaya! Kysymysmerkin saat 0191-yhdistelmällä. Ei näitä kyllä aina välttämättä jaksa laittaa, mutta kun tuo näppäinyhdistelmä tulee tutuksi, niin ei siihen kauan mene aikaa. ¿Sí no?
 
Gracias, pero tengo MacIntoxh manzana. Toivottavasti joku saa tuon vinkin tuosta. Minulla on mäkki. Pitääpä ottaa selville miten merkit kiepsautetaan.
 
Rita: "Olemme blogeissa sieluina ja henkinä, emme kehoina - kunnes kerromme kehoistamme ja pistämme kuvamme näytille. Ei mikään yksi ulottuvuus meistä ole koko totuus. Tavallaan etsimme itseämme koko elämämme ajan."

Kauniisti sanottu. Kehottomat sielut kommunikoivat sähköisesti keskenään. Katsokaapa joskus kaupungilla ollessanne ihmisiä niin, että ajattelette: "Tuossa menee yksi sielu". Heti jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus ja merkitys korostuu teille. Sielut ajavat autoa, sielut ostavat maitoa kaupasta ja sielut kohtaavat toisia sieluja kahvipöydän ääressä.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?