Sunday, January 22, 2006

 

Helmiä sioista

Olen löytänyt tutustumisen arvoisia blogeja viime päivinä. Anteeksi että en jaksa linkittää. Blogilistalta pääsee näihin: Menopaussi, Mietintämyssy, Isikarhu, Päiväkirja , Etsimässä minuutta.

Kumma miten sitä löytääkin poikkeuksellisen älykkäästi ja oivaltavasti kirjoitettuja blogeja juuri kun on tullut siihen tulokseen että helmiä tapaa harvoista sioista... Uuh, mitähän sanontaa tässä tavoittelen? Jospa joku lahjakkaampi kirjoittaja kirjailisi ajatukseni osuvaan muotoon? Tarkoitinko ostereita ja helmiä?

Blogimaailma on kuin fysikaalisen maailman ostari. Yhdestä paikasta saa vaikka mitä. Voin mennä kyselemään tarvitsemiani espanjan sanoja tietyistä blogeista, reseptejä tuolta, linkkejä sieltä, sielunhoitoa Pastorin blogista, psykologiaa Tiina Kaarelan blogista, taidetta Marian studiosta. On myös mukava yllättyä. Koskaan ei tiedä mitä tapaa Minhin haara(kiila)konttorista, Kuusenkerkästä tai noihin sivuun merkkaamistani linkeistä.

Toivon että lukijat kokevat tämän ja Kops blogini käymisen arvoisiksi. Possunruokaa sioille ja helmiä ostareilta.

Comments:
kiitokset!

Blogia perustaessani harmittelin, ettei vanhemmuutta vakavamielisesti pohtivia isien kirjoittamia blogeja juuri löytynyt. Päätin sitten tarttua härkää sarvista...

mutta jännä havaita miten verkostoituminen blogimaailmassa toimii... blogien ristiin rastiin linkityksen takia olen tässä viime aikoina itsekin löytänyt mielenkiintoisia blogeja, kuten nämä sinunkin.
 
Tiedätkö monta kertaa elämässä käy juuri niin. Kun etsii jotakin kovasti, rakkautta tai vaikka mielenkiintoisia blogeja joutuu pitkän etsinnän jälkeen toteamaan, että mitään ei ole löytynyt, vain sikoja on maailma täynnä, helmiä jaetaan vain harvoille.

Sitten jonkin ajan kuluttua, huomaakin, että silloin kun ei etsi mitään, kun on lopettanut etsimisensä eteen tulee juuri se, mitä aikoinaan etsi. Helmiä satelee.

Onko se jokin karman laki tai jokin opetus meille, että etsimällä ei löydä. En tiedä. Näin vain käy.
 
Blogit ovat kyllä oikea aarreaitta! Aika nopsaan oppii noukkimaan itsen kannalta parhaat blogit ja jättämään muut muiden iloksi.
 
Oletteko koskaan löytäneet mitään mielenkiintoista selaamalla Blogilistaa sattumanvaraisesti? Minä näköjään löydän hyvää luettavaa vain seuraamieni blogien kommenttiosastoilta.
 
Sattumalta löytää, mutta myös etsivä löytää. Kommenttiosastot ovat hyvä lähde. Välillä voi johonkin seuraamaansa blogiin kyllästyäkin.

Olen vasta vajaan kuukauden blogannut mutta tuntuu kuin olisin aina ollut tässä maailmassa. Monet kirjoittajat tuntuvat yhä tutummilta. Aiheita on rajattomasti.

Kiitti teille kaikille käynnistä ja kommentoinnista!
 
Juuri kun sanoin, etten löydä mitään hyvää sattumalta, löysin jotain outoa SATTUMALTA. Suorastaan pelottava yhteensattuma.. kso viimeisin postaukseni Uneksijasta.
 
Kiitoksia peesauksesta! Sitä kaipaa pientä kannustusta kun on niin pieni itsetunto, eikä kukaan jätä mitään kommentteja edes mun sivuille. Tuntuu että se on tosiaan ihan oikea salainen päiväkirja jota ei lue muut kuin minä itse.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?