Sunday, December 18, 2005

 

Suosittelen luettavaa

Suosittelen kielistä, matkailusta ja eri maista kiinnostuneille tuohon sivuun linkittämiäni blogeja. Keksistä löydätte italialaisuutta ja kulttuuria sekä Keksin linkeistä lisää kaikenlaista kivaa italialaista Arkitehtiblogista. Espanjalaisuutta, espanjan kieltä ja älykästä huumoria linkistä Euroopan reunalla. Espanjan kieleen ja Perun muistoihin liittyvää voit lukea Anttilasta. Antti ei ole mikään tylsä tyyppi, vaan on juuri tilannut kavereiden kanssa teräviä ja harjoittanut kärkevää kommentointia jossa on terää. Toivotaan että terävä pää ei puhkaise pipoa. Maurelita ilahduttaa ranskalaisuudesta ja kaksikielisyydestä innostuneita. Luin juuri hänen pikkupoikansa versiota yhdestä joululaulusta. Blogin ansio on se että samat postaukset saa lukea sekä ranskaksi että suomeksi. Aina ilo käydä siellä. Tuorein löytöni on Jura Jukola. Mitä kutsuvimmat linkit jotka ovat kuin suoraan minun elämästäni: Italian taidetta, Andrea Bocelli, Laura Pausini, Leonardo da Vinci, yksi monivuotisista opetuspaikoistani eli Ateneum, Louvren taidemuseo... pyörryttää. Ei tule menopaikoista pulaa tällä joululomalla. Kokeneet bloggarit osaavat asentaa erilaisia kuvia ja pelejäkin sivuilleen. Blogistaniin voisi mainiosti jäädä koukkuun tuntikausiksi kerrallaan. Arkiterapeutti Kops auttaa riippuvuusongelmissa.

Ciao Adios Au revoir

Italiaksi Rita, eli espanjaksi Rita, eli ranskaksi Rita

Comments:
Oi, linkki blogiini. Olen otettu.

Terävissä on se omituinen puoli, että vaikka niitä kuinka juo, niin silti on seuraavana aamuna kamala jano. En ymmärrä.
 
Kun selaa blogilistaa, melko nopeasti sieltä tunnistaa "hengenheimolaisensa". Tai ainakin bloggaajat, joiden ajatusmaailma, kiinnostuksen kohteet, tapa ilmaista itseään kiehtoo heti alusta asti. Sinun blogissasi kiinnitti heti huomioni selkeä kirjoitustyylisi ja tietysti huumorisi. Myös Italia, sen kieli ja kulttuuri ovat vieraista maista minulle numero uno.
 
Saapasmaa yhdistää: italialainen musiikki, elokuva, taide ja keittiö antavat sanailun aiheita monille blogeille. Hyvä niin. Italiasta riittää ammennettavaa.
 
chao / ciao

Simpaattista että italiajengi lisääntyy. Olen nyt pienessä espanjahuumassa. Saan tällä viikolla uuden yksityisoppilaan. Virittäydyn Espanjan TV:n ja musiikin avulla jo nyt torstaihin...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?