Friday, December 09, 2005

 

Ristiin rastiin

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reittikarttaa kaivataan. Kuusenkerkkä kyselee mistä Antin matkablogin löytää. Öh, se onpi omassa blogissasi sivulinkissä nimellä Perun matkablogi tai jotain sen tapaista. Suorin reitti tästä on kun menet edellisen lastuni kommentteihin. Siellä se Antti on klikattavissa ja löydettävissä. Hänen blogissaan hyviä blogisuosituksia. Käynti kannattaa. Espanjaihmisien kannattaa lukea hänen kommenttinsa tuosta lastustani VÄHÄN HOONA otsikon alta. Antonio viittaa siinä ilmiöön että toisten puhetapa tarttuu itseenkin. Ain't that the truth! Kesällä olin juuri käytellyt espanjaa kun silmiini osui torilla vadelmia. Huudahdin "badelmia", vieläpä siten että d:n tilalla oli englannin th-äänne sanasta mother, "bathelmia. Kiitoh paljon (eli pallon, kuten Mallorca). Kannatti syödä ne sienet. Tämä juttu kirkastuu kummasti.

Comments:
Häpeän, kumoan päälleni säkillisen tuhkaa ja vedän säkin pään yli. Enkä heitä enää yhtään kommenttia mihinkään blogiin ikinä - tai ainakaan viiteen minuuttiin.
 
Tässä joutuisi joka päivä pukeutumaan säkkiin ja tuhkaan jos se erheilystä johtuisi. Pidä vaan siviilikuteet niskassa, Kerkkis!
 
No joo, voisivat kanssahölmöilijät tukehtua nauruun jos näkisivät minut sellaisissa vetimissä. Säästän heidät moiselta koetukselta.
 
Kurkista nyt sivuani. Sieltä se löytyy. Toiseksi viimeisenä!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?