Thursday, December 08, 2005

 

Notification

Kiitos oivallisista kommenteista. Muillakin kuin minulla oli vieroitusoireita serverin nikotellessa eilen. Miten me tulimme toimeen ennen blogeja? Ja nyt joudun lähtemään opetustyöhön, vaikka olisi niin paljon lisää herkullisia esimerkkejä kaksikielisyydestä ja kaikenlaisesta verbaaliakrobatiasta.

Tosin nyt on niin hienosti asiat että tällä kieltenopella on tänään sijainen. Lukekaa päivän kielikirjoitus blogista KUUSENKERKKÄ. Ette joudu pettymään. Itse aion lukea sen uudelleen heti kun palaan.

Kiitos kommenteista, Sari, Ikkunaiines, Maurelita, Elina... Tätä lukeville Blogistanin ulkopuolisille, esimerkiksi opiskelijoilleni, mainitsen että noita kommentteja pääsee lukemaan. Sen kun klikkaatte, click, cliccare, cliquer. Siellä klikkaamalla kommentin lähettänyttä nimimerkkiä pääsee kyseiseen blogiin bittiavaruuden imaisemana - sluurp!

Comments:
Oikein arvasinkin, että Ritahan se siellä koputtelee.
Kokeeksi taas yritän jättää merkkejäni sivullesi.
 
Jep, oli vähän paniikinoireita kun listalle ei päässyt... onneksi historiikistä löytyi ne joita lueskelen ; täytyy kipin kapin päivittää oma sivupalkkini linkkien suhteen !

Löysin muuten hupaisan ranskisnimigeneraattorin, ks uusin postaukseni... olisipa tällainen ollut kouluaikoinani. No suggestopedisellä kurssilla meillä oli ranskispersoonat, mutta inhosin nimiäni (Agnès ja jatkokurssilla Claire - vaikka olin ammoin brunette !).

P.S. Jos laittasin linkit suosittelemiisi lukemisiin (esim Kuusenkerkkä, johon tutustuin ansiostasi hiljattain - kiitos !), varmaan vielä useammat klikkailisivat...

=)
 
Siis jos laittaisiT...

=)
 
lisää mielenkiintoista... mutta apua... hieman vanhempaa sukupolvea edustava keskusyksikköni, joka on jo jonkin aikaa hieman reistaillut ja jota ei ole päivitetetty aikoihin, alkaa kuumentua uhkaavasti ja ei tahdo pystyä käsittelemään näin paljon bittejä tai mitä lievät kerrallaan...
 
Maurelita,

Tosi töppöä että et saanut itse valita nimeäsi kurssilla. En ikinä tekisi tuollaista kurssilaisilleni. Minä jouduin olemaan koulun enkun tunnilla Joan. Vieläkin harmittaa.

Sumea,

Kiva kun tulit käymään. Nimestäsi tulee mieleen kielikurssilaisten lasittuneet katseet jos sana kielioppi mainitaan.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?