Saturday, December 10, 2005

 

Apuu-va!

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Apua, apua, aa-puu-aa! Joissakin blogeissa valitetaan että suosikit lopettavat, mutta minä raukka valitan kun en ehdi sitä vauhtia lukea kirjoituksia ja kommentteja sekä kommentaattoreiden blogeja mitä niitä löytyy. Hjälp, aiuto, ayùdame! Ikkunaiines kirjoittaa jo itse lukemisen arvoista päiväkirjaa, ja sitten vielä häntä kommentoivat toinen toistaan kiinnostavammat kirjoittajat, joihin kaikkiin haluaisi tutustua. Melkein pelkää että sieltä löytyy Akkuna Akun blogi ja koko Ankkalinna. Telemakhos päivittää harvoin Opettajankouluttajan päiväkirjaa, joten häneen ehtii syventyä, mutta joiltakin suoltaa sujuvaa tekstiä ajatusta nopeammin. Kun hetkeksi kääntää selkänsä, pari suosikkiani on ehtinyt päivittää kolme kertaa. Joillekin en ole vielä edes ehtinyt kertoa että pidän heistä. Ja sitten törmään blogiin jossa minua tervehditään nimeltä tai minun blogini on linkitetty sinne sivuun jotta päästään täällä käymään sutjakasti. Kyllä sykähdyttää. Onneksi ehdin Perun matkapäiväkirjaan ennen kuin Antti pääsi sen lopettamaan. Anelun tuloksena hän lupasi jättää ainakin uuden bloginsa osoitteen jos karistaa nykyisen tomut jaloistaan ja jättää sen Perunkirjoitukseksi jälkipolville.

Hengitä syvään. Ratkaisu on yksinkertainen. Päiväkirjoja voi mennä lukemaan huomennakin. Eivät ne katoa kuten television suora lähetys ennen videoitten aikaa. Aurinko nousee, aurinko laskee. Emme ole päivänvalostakaan riippuvaisia täällä Blogburgissa. Luemme näyttöruudun kirkkaassa valossa kirkkain otsin. Syömme ja juomme välillä. Blogburger kaikilla mausteilla. Sinappi suoraan rinnuksille. Siihen se menee kuitenkin, ja näin säästämme aikaa.

Jos ahdistaa, käyn terapiablogissani. Suoraan tuosta sivulinkistä Kops. Eilisessä postauksessa neuvoja ajan säästämiseen. Kopsin reunassa muutamia hyviä linkkejä ja blogeja. Rita Maestran reunassa kieliaihetta sivuavia menovinkkejä, kuten oma kielikouluni ja Italian ja Ranskan kirjeenvaihtajat.

Comments:
Ciao Rita!
Itse löydän myöskin kiinnostavimmat blogit aina toisten linkeistä. Esim. (Jos nyt oikein silmälaseillani näin) nikopolp.blogspot, eli Juhana Vähäsen linkit ovat myös omia suosikkejani, tietysti vilkuilen myös muiden kirjailijoiden sivuja, kirjallisuusfriikki kun olen. Ja silloin tällöin on myös terveellistä pistäytyä poliittisten vaikuttajien sivuilla.
Minulla on joskus tapana nakerrella maapähkinöitä tässä "koneella" istuessani. Onneksi ne ovat loppumassa, ja olen taas päättänyt etten osta niitä vähään aikaan. Muka terveellisiä, mutta se rasvamäärä!
 
Mukavaa löytää viestisi. Kävin kävelylenkillä, hiukan hölkkäsinkin (!) ja vein vaatteita UFF:n laatikkoon. Pähkinät ovat ihania ja luonnonravintoa, mutta kuten toteat... parempi säännöstellä.
 
Selittelen vähän... Olen pohtinut pitkään sitä, pitäisikö kirjoittaa vähemmän ja useammin vai onko tämänhetkinen tahti ja laajuus hyvä.

Koetan hillitä kirjoitushalujani ja olla päivittämättä blogiani päivittäin. Suunnittelen seuraavia aiheita ja pohdiskelen muista blogeista lukemiani juttuja vähän liiankin paljon. Joskus on vaikea muistaa, onko puhunut asiasta blogistanian nimimerkkiystävän vai reaalimaailman kaverin kanssa.

Kiitos muuten niistä ääntämisohjeista (pitkät konsonantit) en ollut tajunnut juttua lukiossa. On äärettömän vaikea oppia pois kerran omaksutusta väärästä ääntämistavasta.
 
Kiitos käynnistä, parahin Telemakhos!

Kirjoita mitä vaan, me luemme kaiken, joskus pariinkin kertaan.
 
Kiitos linkkauksesta ! Blogitukset hieman retuperällä mutta vielä minä täällä roikun...

=)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?