Thursday, November 10, 2005

 

Viikko blogeissa

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Olen nyt kirjoittanut about viikon verran blogia joka on muun muassa luettavissa linkissä www.blogilista.fi Tätä ennen olen kirjoittanut vain kieltenopiskelijoilleni. Nimimerkkini sana Maestra on italiaa ja merkitsee opettajatar, lähinnä peruskoulun, mutta olen kylläkin aikuiskouluttaja. Tulin valinneeksi nimimerkin Rita Maestra koska blogia perustaessani osoitteeseen www.blogger.com ja siellä muita blogeja lueskellessani osuin yhteen italiankieliseen vuodatukseen nimimerkillä Pillola Rossa (punainen pilleri) ja italia pulpahti pinnalle.

Nyt olen löytänyt itselleni yhden suosikiksi merkkaamani blogin jota tilaan. Se on Marinaa maakuopasta. Osui silmiin koska siinä oli luokituksena kielifilosofiaa. Bonuksena tuli että a) kirjoittaja on tamperelainen ja b) hänen nimensä on Matti, monikko italian hullua merkitsevästä sanasta matto.

Viikon motto: Ei tarvitse olla hullu kirjoittaakseen blogia mutta jos on, siitä on runsaasti apua!

Lyhyt italian kurssi: Olemme kaikki hulluja. = Siamo tutti matti. Ääntämisohje: sjAA mo TUT ti MAT ti

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Comments:
Mites sattuikaan: tuossahan on sekä Tampere University of Technology että (seksuaalinen) markkina-arvoteoria, Trio Erektuksen peruselementit toisin sanoen.
 
Ciao bello!

Kiva kun kirjoitit. Jos saatte trioonne 4 henkeä voitte olla - eikun hei tuleeko siitä vasta 7 - no niin, kieltenopettaja sekoilee - enivei, jos teitä olisi kahdeksan hullua voisitte olla italiaksi otto matti !

Aion lukea linkkisi muutamaan kertaan. Ekalla kerralla en ymmärtänyt vielä paljon. Siihen pitää syventyä.

Kotisivuni: www.prettypollykielikoulutus.com

Muuten, kuvittelenko vai onko blogilista pullollaan manselaisia? Olen sieltä syntyisin itsekin...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?