Monday, November 21, 2005

 

Mutapizzaa

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Silmiin osui Lidl-kauppa ja katukyltti Säästökuja yhtäaikaa. Paitsi että se olikin SÄÄTÖkuja tarkemmin katsottuna. Aivot yhdistelevät salamannopeasti toisiinsa liittyviä ideoita, tässä tapauksessa taloudellisuuden ja Lidl’in.

Kuulin tällaisen tapauksen. Pizzerian ulkomaalainen työntekijä suuttui asiakkaan kysyttyä; “Saako mutakuonoilta pizzoja?” Tarina ei nyt kerro käärittiinkö hihoja ylös ja puhuivatko nyrkit, mutta pölyn laskeuduttua selvisi viesti sellaisena kuin se oli lähetetty: “Saako täältä muuta kun noita pizzoja?”

Mistä saisi laitteen joka estäisi opiskelijoitani kielitunneilla toistamasta sanoja perässäni niitä muuntaen? Millä saisin heidät papukaijoina toistamaan saman sanan minkä heille annan? Miten sana TRUCK voi muuttua sillä lyhyellä matkallaan minun suustani opiskelijan korvaan ja ulos hänen suustaan sanaksi TRACK? Maailman lyhin pururata korviemme välissä?

Mitenkähän tuo pizzeria-tapaus alunperin meni? Se joka sen ensin kertoi jollekulle joka kertoi sen sille joka asui talossa jonka rakensi Jussi kertoi sen varmasti eri tavalla kuin minä. En tiedä monesko olen kertojien ketjussa. Noin sen kuulin eilen - tai ainakin tuohon tapaan. Etten vaan olisi tullut sitä muutelleeksi...
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Comments:
Oletko tutustunut jo Käymälän blogiin? Suosittelen.
 
Eilen juuri siellä kävin ekaa kertaa ja huomasin sinun vierailleen siellä myös! Riemastuttavaa. Ihmettelin kun et ollut käynyt Cacoethes Scribendissä mutta ehkäpä törmäämme siellä jonain päivänä.

Meilini on rita.ahonen norsunkärsä eli @ merkki ja perään sci.fi
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?